ERZURUM / ŞENKAYA - Yedinisan İlkokulu

Kas

ŞENKAYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE OKULUMUZ  ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SPOR KURSLARI AÇILACAKTIR.KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİ İZİN DİLEKÇESİ İLE BAŞVURULARI ALINACAKTIR.

May

Okulumuzda geleneksel okul için Satranç turnuvası mayıs ayı ikinci haftası itibari ile düzenlenmektedir. ♟

Mrt

TAZOF tarafından düzenlenen 4. Türkiye Geneli Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası, 6 Nisan Çarşamba günü Erzurum'da gerçekleşecek. Katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda sene başından itibaren dördüncü sınıflarımıza uygulanan denemelerimizi iki ve üçüncü sınıf kademelerimize de uygulamaya başlıyoruz. 07.03.2022 Pazartesi günü 2. ve 3. sınıflarımıza ilk denememizi uyguluyoruz.

Şbt

Okulumuzda ilçe ve il turnuvalarına gönderilecek zeka oyunları için açılmış kurslarımızda öğrencilerimiz hazırlık aşamasındadır. Okul turnuvamız 25.02.2022 Cuma günü düzenlenecektir.